dbg-1 | Escape House - Varna

dbg-1

Празнични кутии

Нашите празнични кутии изглеждат чудесно не само под всяка елха – те са и прекрасна изненада за всеки, който обича загадките и нестандартните изненади! Кутиите ни за Коледа и Нова година са красиви, стилни и включват:

 • ВАУЧЕР ЗА 3 души за „Балът на изненадите“ – една от водещите Ескейп стаи във Варна. Валидност 1 год. с възможност за удължаване;
 • НАСТОЛНА ИГРА „Шерлок!“. Първите поръчали получават опцията за избор измежду „Кръстникът“, „13 заложници“ или „Лабораторията“;
 • 3 авторски ЗАГАДКИ, които вече познавате от предишните ни кутии;
 • БОНУСИ към играта на живо при решаване на всяка от загадките.

Поръчай с 25% ОТСТЪПКА сега! (до изчерпване на първите бройки)

Искаш само ваучер за игра? Предлагаме!


ПОРЪЧАЙ ТУК ИЛИ НА 0876 488 276

Вземи подаръчна кутия с 25% отстъпка до 31.12.2021 г.! Ограничено количество: 5 бр. Остават: 0 бр. Крайна цена: 93.00 лв. 68.80 лв.
Изчерпано количество
Виж всички активни отстъпки, повече информация и условия.


 

Важно!

 

 • Първите поръчали получават възможността да се възползват както от промоционалната цена, така и да изберат версията на играта „Шерлок!“, която да сложим в кутията. При изчерпване, изпращаме каквото е налично.
 • Авторските загадки са същите като в предишните версии на кутиите ни.
 • ПОЛУЧАВАНЕТО и заплащането могат да станат:
  лично, в кеш – в Escape House във Варна, само след предварителна уговорка;
  по куриер с наложен платеж. За доставки използваме Спиди или Еконт. Ще трябва да оставите адрес или офис на куриера, име и телефон за контакт. До подаръчната кутия ще откриете и Вашия касов бон за ваучера. Доставката е за сметка на получателя. Пратките обикновено пристигат на следващия работен ден след изпращането им.

Нашите кутии са са един красив и различен подарък за идващите Коледни и Новогодишни празници, а и не само!

Направихме ги така, че да се отличават със стил под всяка елха. Но съдържанието вътре е още по-важно:

Предплатеният ваучер за игра в Ескейп стая гарантира уникално изживяване, което ще бъде запомнено и дискутирано дълго след това. Емоции, които ще бъдат споделени и с приятели – защото играта все пак е отборна!

„Шерлок!“ е малка и интересна кооперативна игра. В нея влизате в ролята на детективи, разследващи заплетен случай. Всяко издание на играта е с различна история, улики и решение. Подходяща за от 1 до 8 души. Изиграва се за около 60 минути, еднократно.

Загадките вътре са за „загрявка“ и са бонус от нас. Но освен това, те самите ще отключат някои бонуси за Вас – стига да се справите с тях… 😉

Поръчай тук или на 0876 488 276

Виж всички варианти за подаръци

Вземи подаръчна кутия с 25% отстъпка до 31.12.2021 г.! Ограничено количество: 5 бр. Остават: 0 бр. Крайна цена: 93.00 лв. 68.80 лв.
Изчерпано количество
Виж всички активни отстъпки, повече информация и условия.Варна, ул. „Братя Шкорпил“ №21
(виж на картата)

ВАЖНО! Работим само с предварителни резервации! На място невинаги има човек.

Телефон за резервации:
+359 876 488 276

Партньори:  Всички стаи ⇗