Резервации за Ескейп стая | Escape House - Varna

Резервации

„Балът на изненадите“ е сред водещите Ескейпрум стаи във Варна (какво е Escape Room?). Разнообразни пъзели и загадки ще предизвикат Вашите способности и отборен дух.

Резервирай сега!

Ще бъдете въведени в интересния сюжет на маскен бал, след което заключени в стая със старинна и автентична атмосфера… стая пълна с тайни! Имате 66 минути, за да намерите как да излезете от нея. Приемете предизвикателството и изпитайте Вашата логика и екипна работа… Или просто елате да се забавлявате! 😉

Най-бързия и лесен начин за резервация е като използвате резервационната ни форма. Изберете удобните за Вас ден и час от календара по-долу.

Важно!

  • При успешна резервация трябва да получите автоматично потвърждение по e-mail.
  • Нужно е да сте тук 10-15 минути преди посочения час за кратък инструктаж и снимки (не искате да ги изпуснете!) с чудесния ни реквизит. Моля не подранявайте!
  • Ако по някаква причина нямате възможност да се явите за запазения час или пък закъснявате – молим да ни информирате своевременно! Така ще ни дадете време да отреагираме и евентуално да насрочим нов удобен за Вас час. Разчитаме на Вашата коректност!

ЦЕНИ

25 лв
на играч

Отстъпки за групи и тиймбилдинг
от 7 до 10 души
на 2 отбора
от 11 до 20 души
на 3-4 отбора
над 21 души
над 4 отбора
10% 20% свържете се с нас!
Всички промоции, отстъпки или ваучери се използват самостоятелно и не важат в комбинация с други такива!


Варна, ул. „Братя Шкорпил“ №21
(виж на картата)

ВАЖНО! Работим само с предварителни резервации! На място невинаги има човек.

Телефон за резервации:
+359 876 488 276

Партньори:  Всички стаи ⇗