Ваучер за Ескейп стая във Варна | Escape House - Varna

Ваучер за Ескейп стая

Ваучер за Ескейп стая във Варна

Не подарявай вещи… подари емоция! 😉

За търсещите нестандартен и оригинален подарък, или пък за любителите на предизвикателствата и споделените емоции. Нашият подаръчен ваучер за ескейп стая е стилен, дълготраен и включва предплатена игра в „Балът на изненадите“ – една от водещите Escape Room стаи във Варна.

Поръчай за 75 лв. (ваучер за трима) или 125 лв. (ваучер за петима).

Искаш нещо повече? Погледни и нашите подаръци със загадки!


ПОРЪЧАЙ ТУК ИЛИ НА 0876 488 276


Важно!

  • ПОЛУЧАВАНЕТО и заплащането могат да станат:
    лично, в кеш – в Escape House във Варна, след предварителна уговорка;
    чрез куриер с наложен платеж. За доставки използваме Спиди или Еконт. Ще трябва да оставите адрес или офис на куриера, име и телефон за контакт. В плика с ваучера ще откриете и Вашия касов бон. Доставката е за сметка на получателя. Пратките обикновено пристигат на следващия работен ден след изпращането им.
  • След като получи подаръка си (ваучера), щастливецът може да резервира час за игра през нашия сайт, както и да доведе приятели – според заложената бройка.

Нашите подаръчни ваучери са подходящи за хора, които не са играли при нас, без значение дали имат опит в други стаи или не. Чудесен избор за рожден ден, имен ден или друг празник. Оригинален и различен, този подарък гарантира уникално преживяване, което ще бъде запомнено и дискутирано дълго след играта. Емоции, които ще бъдат споделени и с приятели – защото играта все пак е отборна! 🙂

Поръчай тук или на 0876 488 276

Виж и подаръчните ни кутии със загадкиВарна, ул. „Братя Шкорпил“ №21
(виж на картата)

ВАЖНО! Работим само с предварителни резервации! На място невинаги има човек.

Телефон за резервации:
+359 876 488 276

Партньори:  Всички стаи ⇗