Подаръци

Не подарявайте вещи… подарете емоция! 😉

За търсещите нестандартен и оригинален подарък, или пък за любителите на активната почивка и предизвикателствата – нашите ваучери ще Ви предложат незабравимо и наситено с емоции преживяване! Те са стилни и включват предплатена игра в „Балът на изненадите“ – една от водещите Escape Room стаи във Варна.

Поръчай тук  за 60 лв. (ваучер за трима) или 98 лв. (ваучер за петима).

А за да е още по-стилно и изискано, можем да добавим и уникална картичка за Вашите пожелания, изработена ръчно и с много любов!


ПОРЪЧАЙ ТУК ИЛИ НА 0876 488 276


Важно!

  • Стандартно време за изготвяне – до 2-3 дни след потвърждение на поръчката.
  • При поръчка и на картичка, имате избор от наличните картички от снимките. При изчерпване на количествата ще получите друга картичка от подобен тип.
  • Плащането и получаването могат да станат:
    – лично, в кеш – в Escape House във Варна;
    – чрез куриер с наложен платеж. За доставки използваме Еконт и ще трябва да оставите адрес или офис на Еконт, име и телефон за контакт. Доставката е за сметка на получателя. Пратките обикновено пристигат на следващия ден след изпращането им.
  • След като получи подаръка си (ваучера), щастливецът може да резервира час за игра през нашия сайт, както и да доведе приятели – според заложената бройка.
  • Допълнителни играчи извън заложената във ваучера бройка се заплащат на място и според моментната ни ценова листа.

Нашите подаръчни ваучери са подходящи за хора, които не са играли при нас, без значение дали имат опит в други стаи или не. Чудесен избор за рожден ден, имен ден или друг празник. Оригинален и различен, този подарък гарантира уникално преживяване, което ще бъде запомнено и дискутирано дълго след играта. Емоции, които ще бъдат споделени и с приятели – защото играта все пак е отборна! 🙂

Поръчай тук или на 0876 488 276Варна, ул. „Братя Шкорпил“ №21
(виж на картата)

ВАЖНО! Работим само с предварителни резервации! На място невинаги има човек.

Телефон за резервации:
+359 876 488 276

Партньори:  Всички стаи ⇗   Стая 717 ⇗